O nama

Još su naši preci znali da se u prirodi nalazi lek za svaku bolest. I ne samo lek, već i hrana i čista voda bez kojih ni nas ne bi bilo. Odatle je sve i počelo, zar ne? Iz prirode!  Sve ono što vredi, što je čisto i nezagađeno nalazi se tamo. U našim šumama, na livadama, njivama i u voćnjacima planinskih krajeva, nalazi se nepojmljivo blago.

Mi smo to shvatili i zato se trudimo da te darove prirode pretvorimo u zdrave prirodne poslastice koje nam donose dah starih vremena i tradicije našeg naroda. U našim sokovima,džemovima, kompotima, likerima, i ostalim proizvodima nalaze se brižljivo upakovane priče iz prirode koje ćete čuti ukoliko se potrudite da pažljivo slušate. Kao poljoprivredno gazdinstvo Živanović, već godinama uzgajamo maline, kupine, šljive, jabuke, trešnje, sakupljamo lekovito bilje i šumske plodove sa padina Tare i u dolini reke Drine i od njih, s ljubavlju,  pravimo ukusne, neodoljive i lekovite poslastice, koje želimo da podelimo sa vama.

 Mi smo neko ko želi da sa vama podeli ono što brižljivo pripremamo i za nas same. Blago prirode. Ukuse i mirise planine! Jer, priroda zna najbolje! Naše je samo da je pažljivo slušamo i pozajmimo ono što nam je potrebno! Živeli!

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing