Sokovi bez šećera - veličanstveni ukusi planine

  • 27.10.2020
Sokovi bez šećera - veličanstveni ukusi planine

Proizvodi koji ne sadrže šećer, desetinama godina unazad važe za prave izvore vitamina, potrebnih materija i zdravlja organizma. Balans korisnih i hranljivih sastojaka postiže se na različite načine: u vidu napitaka, pojedinačnih namirnica ili sa posebnom pažnjom spremljenih kombinacija ukusa u vidu obroka. 

Proizvodi koji ne sadrže šećer, desetinama godina unazad važe za prave izvore vitamina, potrebnih materija i zdravlja organizma. Balans korisnih i hranljivih sastojaka postiže se na različite načine: u vidu napitaka, pojedinačnih namirnica ili sa posebnom pažnjom spremljenih kombinacija ukusa u vidu obroka. 


Napici, kao što su sokovi bez šećera, savršen su spoj uživanja u ukusu i vitalnom metabolizmu. Ubirajući najlepše, uvek zrele i sočne plodove, koji su pravi darovi reke Drine, dobija se kombinacija vrhunskih i uvek proverenih ukusa domaćih sokova. Podrazumeva se savremen način uzgajanja voća, poštujući sve standarde kvaliteta i tehnologiju koja se kontinuirano inovira. 


Priroda nam je darovala sve što je zdravo, lekovito i ima blagotvorno dejstvo. Poznato je da šećer daje nežniji i slađi ukus svakom jelu ili piću, ali i da nije uvek preporučljiv, posebno ne za obimnu i čestu konzumaciju. 


Tradicionalno, proizvodi koji ne sadrže šećer, kreiraju se od savršenog voća, bez ikakvih dodataka osim čistih tvorevina prirode. U našoj proizvodnji, to mogu biti čuveni ukusi planine – sokovi, džemovi, različite vrste i kombinacije ukusa prirodnog meda, i mnogo toga drugog. Sokovi bez šećera su samo deo asortimana našeg gazdinstva, a tu je i veliki broj drugih proizvoda koji su bez zaslađivača, ili sa raznolikim dodacima. 

Značaj koji imaju sokovi bez šećera


Mnogo je prednosti koje daje konzumacija svih kreiranih, specijalno osmišljenih i sa pažnjom pripremljenih proizvoda bez šećera. „Ukusi planine“ prepoznaju kvalitet voća i dobijaju maksimum iz svakog grama, bez obzira na sortu. 


Važna napomena jeste da, naši sokovi bez šećera ne sadrže ni najmanji procenat bilo kakvog veštačkog zaslađivača, i kao takvi maksimalno su verodostojni i potvrđuju kvalitet od 100% voća. Jedino što je moguće pronaći u asortimanu proizvoda „Ukusi planine“ u gazdinstvu Živanović, jesu kategorije bez šećera uz dodatak prirodnog meda, i najčešće se radi o namazima, kombinaciji mednih ukusa i nekim vrstama sokova. 


Karakteristike stoprocentnih voćnih sokova ogledaju se u jasnoj i transparentnoj mešavini sastojaka, koja se u našim staklenim bocama odlično prepoznaje. 


Sokovi, kao savršeno ukusni i hranljivi napici, prepoznati su još pre nekoliko milenijuma kao proizvodi koji imaju blagotvorno dejstvo na organizam. Posebno, sokovi bez šećera u ovoj kategoriji zauzimaju bez dvoumljenja prvo mesto. 
Imaju odlične efekte na sistem za varenje i pospešuju rad creva. Kombinacija prirodnih sastojaka čine da se ojača i poboljša imunitet i obezbedi fenomenalan unos vitamina, kako u pogledu količine tako i sa stanovišta značaja i blagotvornosti dejstva na celokupan organizam. Sokovi bez šećera preporučuju se za svakodnevnu konzumaciju, posebno osobama koje imaju neke zdravstvene probleme. Odlični su i u receptima za pripremu raznovrsnih poslastica, ali i sastavni deo mnogih dijeta. Vole ih sportisti, deca, i aspolutno svi odrasli, bez obzira na pol, karakteristike i stil života. Sokovi bez šećera tu su da učine svakodnevnicu slađom, ali na potpuno prirodan način. 

Sokovi bez šećera u asortimanu „Ukusi planine“


Proizvodi koji su kreirani brižljivo, u obimnim procedurama provere i savremenog pakovanja, jesu sokovi bez šećera. Ne samo da su potekli iz prirode, već su i njena bogatstva prožeta u pojedinačnom ukusu, što se oseća u svakom gutljaju. Čisto voće, dodatak meda u nekim ukusima, spoj tradicije, recepture koje potiču od naših baka i aroma u kojoj se uživa – to su naši sokovi bez šećera. 


Definitivno deo asortimana za koji se ponuda inovira, a tražnja kontinuirano povećava, bez obzira na godišnje doba, savremene trendove i preferencije u ukusima. Ovi proizvodi spremni su da nadmaše svako očekivanje. Tu smo da vam predstavimo neverovatne ukuse planine u fenomenalnom pakovanju sokova na bazi prirode, bez šećera. 


Prirodni sok od kupine bez šećera – voćni napitak koji ima isključivo dodatak prirodnog meda, kao prirodni sastojak za nešto slađi ukus. Ovaj fenomenalni, taman i sok jakog ukusa, dobija se od velikog broja kupine „čačanke“, koja se ubira kada je potpuno slatka. Obogaćen je vitaminima i mineralima, kao i antioksidansima, što je odlična kombinacija za „bombu“ korisnih sastojaka. Tu je i čuveni vitamin C, koji utiče na smanjenje upalnih procesa, dok gvožđe čini da anemija nikada ne bude problem. Kalcijum utiče na jačanje kostiju, čineći ih snažnim, čvrstim i zdravim. 


Prirodni sok od maline bez šećera – i ovaj sok je obogaćen prirodnim medom, čineći savršenu kombinaciju snažnog mirisa, ukusa maline i zaslađenosti na bazi domaćih sastojaka. Sok bez šećera sadrži sveže, dovoljno zrele i cele plodove maline, čije semenke zajedno sa komadićima daju odličnu strukturu soka, koja jednostavno klizi niz grlo stvarajući užitak za sva čula. Malina je poznata kao lekovito voće, koje odlično deluje na ton i blistavost kože, štiti imunitet i daje vrliki broj vitamina i minerala. Fenomenalno dejstvo ima i na čišćenje organizma, što je čini odličnom za dnevnu upotrebu i ispijanje svakog gutljaja sa posebnim užitkom.


Prirodni sok od crne zove bez šećera – poznato je da zova od davnih vremena predstavlja bogatstvo prirode koje se retko sreće. Ipak, „Ukusi prirode“ učinili su da zova dobije čak i svoj potpuni ukus u prirodnom soku, bez šećera sa dodatkom domaćeg meda. Crna zova je obogaćena vitaminima B6, zatim C, A, kao i kalijumom, gvožđem, antioksidansima i utiče na snižavanje nivoa holesterola. Značajno ublažava simptome gripa i preglade, kao i bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Dodatak antocijana čini da napitak od bobica crne zove ima snažno antikancerogeno dejstvo. Karakteristično za domaći sok bez šećera od bobica crne zove, jeste i to da ima dodatak đumbira, pored prirodnog meda.


Prirodni sok od šljive bez šećera – čuvena šljiva deo je ne samo prirode, već i tradicionalno sjajnih recepata naših baka, u mnogim kulinarskim specijalitetima. Voćni sok bez šećera sadrži med, kao i minimalnu količinu cimeta, za savršenu kombinaciju ukusa. Ima blagotvorno dejstvo na rad srca, deo je preporučenih dijeta, a odličan je i za uspostavljanje balansa u sistemu za varenje i digestivnom traktu. Šljive, kao i sve druge sorte voća korišćene za kreiranje savršenstva mirisa, ukusa i aroma u svakom našem proizvodu, uzgajaju se u našim voćnjacima, sa posebnom negom i pažnjom od sadnje, preko održavanja i gajenja, do ubiranja plodova. 


Sokovi bez šećera u asortimanu „Ukusi planine“, predstavljaju odličan način da se obogati svakodnevnica unosom vitamina, minerala i antioksidanasa u samo jednoj čaši fenomenalnih ukusa. Odlično izbalansirani ukusi, gustina, sastav i struktura sokova, čini da su nezaobilazni deo svakog doma i omiljeni svim generacijama. Sokovi bez šećera daju zdravlje organizma, poboljšavaju imuni sistem i utiču na ubrzanje metabolizma i varenja. U ponudi gazdinstva Živanović nalazi se veliki broj proizvoda od čistog voća, bez šećera i sa dodatkom domaćeg meda, koji se odlično „slažu“ uz svaki obrok i užinu, bez obzira na doba dana. Ukoliko želite da učinite organizam vitalnim, životne navike zdravijim, a osećaj užitka potpunim, sokovi bez šećera su pravi način da unesete svežinu i vedrinu u svoju ishranu, svakodnevnicu i obaveze. 

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing